سوال:من دختری ۲۰ ساله هستم با پسری که یک سال از من کوچکتر است در کلاسمان آشنا شده ام.ابتدا از من تعریف و تمجید می کرد و میگفت که مرا دوست دارد و سن برایش مهم نیست.و خوانواده هایمان از ارتباطی که داشتیم با خبر بودند.که ناگهان بعد از چند ماه گفت که سنمان به هم نمی خورد و به راحتی قید همه چیز را زد.و اکنون دوباره برگشته ولی...(جهت مشاهده پاسخ مشاور کلیک کنید)
سوال: با سلام. من یک دختر۲۸ساله و مجردهستم.میخواستم دقیقتراززندگی حضرت معصومه (ع) بدونم که چطوربانیازهای روحی و عاطفی وحتی جسمی خودشون کنارمیومدن؟ امیدوارم بتونم از ایشون بعنوان الگوی زندگیم استفاده کنم. لطفا اگه اطلاعاتی دارید در اختیارم بذارید.حتی کتابی منبعی اگه هست بفرمایید. باتشکر فراوان(جهت مشاهده پاسخ مشاور کلیک کنید)
سوال:من یک مدت حساس شدم و خیلی ربز میشم تو مسائل و فکرهای الکی می کنم.من یک آدم کاملا مثبت بین بودم و البته الان هم گاهی اوقات هستم.میشه کمکم کنید که همون حس مثبت و شاد و مطمئن گذشته را داشته باشم.خواهش می کنم.(جهت مشاهده پاسخ مشاور کلیک کنید)
سوال:من همیشه این احساسو دارم خودم تو زندگی هیچوقت مرتکب اشتباه نمیشم و نمیخوام کسی تو زندگیم اظهار نظر کنه ولی کافیه یه اشتباه بچگانه از کسی سر بزنه و به جون هم بیفتیم با این کارا هیچ نتیجه ای نگرفتم این کارام باعث شده دشمنام بخندن ازین زندگی با این شکاکیت خسته شدم.(جهت مشاهده پاسخ مشاور کلیک کنید)
سوال:دختری هستم ۲۲ساله۷ماهه با پسری آشنا شدم که خیلی مودب است ولی متاسفانه رفتاری از خودم نشان دادم که تصمیم گرفته این رابطه را تمام کند چکار باید بکنم که از تصمیمش منصرف شود خیلی دوسش دارم. تشکر.(جهت مشاهده پاسخ مشاور کلیک کنید)
سوال:سلام مطلبی که ارائه دادید خیلی پرمحتوا و تاثیر گذار بود.من یه سوال دارم اگه بخوای دوست رو جذب کنی که به حرف آدم گوش کنه و بهش عمل کنه در صورتی که شش سال کوچیکتر از من باشه و خیلی خام و نپخته و بی تجربه اما در عین حال کنجکاو و باهوش و بازیگوش؟ سپاس گذارم.(جهت مشاهده پاسخ مشاورکلیک کنید)
سوال:متاهل هستم و ۴۲ سال دارم شاعل می باشم ولی همسرم از اینکه به تنهائی بروم خانه پدرم مخالفت می کند شرایط پدرم طوری است که به محبت من نیاز دارد مادرم فوت کرده پدرم تنهاست شوهرم همه اش مخالفت میکند لطفا ضمن التماس دعا از همه افرادی که این نوشته را می خوانند راهنمائی بفرمائید با تشکر.(جهت مشاهده پاسخ مشاورکلیک کنید)
سوال:با دختری دوستم که بعد از سال ها اولین دختری هستش که توی دلم جا گرفته.من اغلب موارد به اون شک میکنم می دونم که این حس من حس یک انسان عاقل نیست و اون هر چی قسم میخوره من همون لحظه قبول میکنم ولی بعد دوباره فکر خودمو میکنم واون هم خسته شده از این موضوع.لطفا کمکم کنید.(جهت مشاهده پاسخ مشاور کلیک کنید)
سوال:فرزندم بیشتر وقتها کاری می کند که سبب ناراحتی ام می شود به او چیزهای می گویم بعد بلافاصله به خدا می گویم خدا مراببخش. اگر دعا یا راهی است که نفرین مادر یا پدر راکه از روی عصبانیت صورت گرفته باشد را بی اثر کند برایم ایمل کنیدکه به آن سخت نیاز دارم چرا که نگران عاقبت به خیری فرزندم هستم .(جهت مشاهده پاسخ مشاور کلیک کنید)
پاسخ مشاوره مسیر سبز: من زمانی در دوران عقد راجع به یکی از مسایل خصوصی خودم و همسرم با یکی از اقوام صحبت کردم و مدتی بعد متوجه شدم که کار اشتباهی کردم ولی همسرم از این مسئله اطلاعی ندارد. الان احساس خیلی بدی دارم خواهش می کنم که به من کمک کنید؟ (جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاوره مسیر سبز:سلام من ۲۹ سال دارم با دختری ۳ سال است دوست هستم او خیلی مهربان و وفادار است ولی من بدبین هستم و به او گیر می دهم.اگر با پسری چه دوست چه اشنا حرف بزند من ناراحت می شومنمی توانم ببینم با دوستانش و بدون من بیرون رفته است. لطفا من را راهنمایی کنید.(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاوره مسیر سبز: تازه ازدواج کردم. شوهر من نسبت به رفتارم با مردای دیگه حتی فامیل خودش خیلی حساسه. اوضاع جوری شده که من میترسم با هرکی از جنس مخالف حرف بزنم حتی در صورت ضرورت با همکلاسی های دانشگاهم.منو راهنمایی کنین. اینم باید یه جور بدبینی باشه.(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاوره مسیر سبز: به شوهرم شک دارم احساس میکنم هرچی به من میگه دروغه چندبار دیدم با دختر همسایه حرف زده ولی گفته قصد کمک به او را دارم تاحدودیم مشخص شده ولی من باورم نمیشه واحساس میکنم به من خیانت میکنه توروخدا راهنماییم کنید.(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاوره مسیر سبز:سلام من شیرین هستم ۲۲ ساله بانامزدم قبل از نامزدی دوست بودم وبعداز۳ سال بالاخره موفق شدیم که باهم نامزد کنیم الان ۵ ماه نامزدیم ولی رفتارش نسبت به قبل ازنامزدی خیلی تغییر کرده احساس میکنم بادختری که قبلا باهاش دوست بوده دوباره رابطه داره خیلی بهش شکاک شدم ولی اصلابه روی خودش نمیاره که چرابامن همچین کاری میکنه من به خاطراون قیدخونوادموزدم ولی اون براش اهمیتی نداره وهنوزفکرمیکنه که ماباهم دوستیم خواهشاکمکم کنیدممنون.(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاوره مسیر سبز :با سلام من حدود ۶ سال است که ازدواج کردم در اوایل نامزدی برادرم به خواهر شوهرم علاقه مند شد در ضمن وضع مالی پدر من خیلی بهتراز پدر شوهرم است پدر من مخالف ازدواج آنها بود اما با اصرار خانواده همسر من آنها ازدواج کردن و به خاطر این ازدواج پدر و مادرم آز هم جدا شدن من خیلی دچار مشکل روحی شدم چه میشود الان اینقدر در گذشته ازار دیدم که نمیتونم آرامش داشته باشم خیلی وقتها به خاطر این تفاوتمالی از ازدواجم پشیمان میشوم خواهش میکنم کمکم کنید؟(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاور مسیر سبز:سلام من حدود ۱ سال هست که ازدواج کردم و همسرم از من خواسته که راجع به مسایل مالی ازش سوال نپرسم و من از این مساله ناراحتم میشم راهنمایی کنید که چطور این موضوع رو با همسرم در میان بگذارم و ازش بخواهم که روشش را تغییر بدهد؟(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاور مسیر سبز :سلام من و همسرم قبل از ازدواج با هم دوست بودیم من عاشق او بودم از روز اول وبا پشتکار و لجاجت علاقه اورا را به خودم جذب کردم و بعد از ۳سال دوستی باهم ازدواج کردیم تقریبا ۹سال است یک دختر۷ ساله نیز درم ولی به او اطمینان ندارم.(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاور مسیر سبز:سلام من خانمی ۲۶ ساله هستم یکساله ازدواج کردم ولی خیلی به شوهرم شک می کنم گوشی موبایلشو چک می کنم بهش گیر میدم یکی دو بار یه خطایی ازش سر زد که من شکاک شدم می گه اشتباه کردم دیگه نمی کنم ولی من بهش شک دارم چی کار کنم که شکاک نباشم؟(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاور مسیر سبز:باسلام،من ۲۲سالمه حوددءیک سال نیم نامزد گرفتم من خیلی به نامزدم گیر میدم میگم چی بپوش چی نپوش خیلی بعد بینم دوست ندارم زیاد باپسرها فامیل حرف بزنه خیلی باهم درگیر شدیم لطفا راهنمایی کنید(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاور مسیر سبز:من زنی ۳۰ ساله صاحب ۱ فردند ۳ ساله هستم من و همسرم ۹ سال پیش با هم آشنا شده و ازدواج کرده ایم متاسفانه همسرم به زمین و زمان بدبین است و احساس می کند من همیشه در حال خیانت کردن به او هستم....(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاور مسیر سبز: سلام من ۱۴ سال است که ازدواج کرده ام و یک پسر ۱۱ ساله دارم. بعد نامزدی شوهرم گفت که چون فکر می کنه از من بلند تره جدا شویم اما من قبول نکردم و گفتم اگه ازدواج کنیم تو بهتر می شوی. حالا من فکر می کنم که او به من خیانت می کند .من را راهنمایی کنید.(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاور مسیر سبز :مادر شوهرم به همراه خواهر شوهرم خیلی من را اذیت می کنند به کسی هم نمی تونم دردودل کنم طوری که می خواهم خودم را بکشم .آنقدر دلم پر است که اگه بخواهم بنویسم توی صفحه جا نمیشه خواهش میکنم بگید چه کار کنم؟(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاور مسیر سبز :سلام،من یک زن سی ساله هستم که به نامزدم خیلی شکاکم واین شکاک بودن بیشتراز همه باعث آزارخودمه بعضی مواقع احساس میکنم واقعا"چیزی رو که حس میکنم وبهش شک دارم واقعیت داره تازگیها نامزدم پی به این رفتار من برده وبعضی مواقع عمدا"کارایی میکنه که من رو به شک بندازه لطفا" بگیدچیکارکنم؟ .(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاورمسیر سبز:دختری ۳۰ ساله هستم نمی دونم چرا بختم باز نمی شود هر خواستگاری می یاد دیگه می رن نمی یان چرا؟(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاور مسیر سبز:۲ سال است ازدواج کرده ام. قبل از ازدواج تنها همدم من مادر و ۲ خواهرم بودند. بعد از ازدواج مسایلی از جانب همسر و خانواده اش پیش آمد که موجبات ناراحتی من و خانواده ام را فراهم کرد.واقعا خسته شده ام لطفا راهنماییم کنید.(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاور مسیر سبز: سلام تازگی ها بایه پسری آشناشدم که می خواهدبیادخواستگاریم امامیگه من بدبین هستم ماباهم همکاریم اماوقتی من می خواهم بایکی صحبت کنم عصبانی می شه به نظر شما چیکار می تونم بکنم؟(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاور مسیر سبز: شوهر من نسبت به من بدبین و سؤظن دارد من در برابر این این رفتار او چه میتوانم بکنم؟ (جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
پاسخ مشاور مسیر سبز: من با مادر شوهر مشکل دارم از او متنفرم باید چیکار کنم؟
(جهت مشاهده روی پاسخ مشاور کلیک کنید)
پاسخ مشاورمسیر سبز : برا ازدواج سالم و بیخطر چه کنم با چه کسانی
ازدواج نکنیم؟ ( جهت مشاهده روی پاسخ مشاور کلیک کنید)
پاسخ مشاوره مسیر سبز: میخواهم بازسازی شخصیتی کنم اما راه عملی آن را نمی دانم؟(جهت مشاهده روی پاسخ کلیک کنید)
لطفا متن درخواست یا موضوع مورد نظر خود را وارد بفرمایید تا پاسخگویی نماییم
با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.